UVOD

Društva Grupe Cityviews, koja uključuju sve subjekte navedene u nastavku u odjeljku „Grupa”, uključujući povezana društva (zajednički „Cityviews”), nude usluge internetskih igara na sreću, kao što su Royal Vegas, Platinum Play, 7 Sultans, Vegas Palms, Euro Palace, Piggs Peak, Red Flush, All Slots, All Jackpots, Wild Jack, JackpotsinaFlash, Spin Palace, Ruby Fortune, Mummys Gold, Cabaret Club, Jackpot City, Riverbelle, Lucky Nugget, Spin Casino, Gaming Club, kako putem web-mjesta i mobilnih aplikacija tako i putem drugih internetskih stranica (zajednički „Usluge”).

Grupa Cityviews uvelike je posvećena zaštiti očekivanja privatnosti svojih korisnika („Korisnik(ci)”, „vi” ili „vaš”). U skladu s time, uspostavili smo ovu Izjavu o zaštiti podataka koja opisuje naše prakse zaštite podataka, uključujući način na koji prikupljamo, upotrebljavamo, otkrivamo i štitimo vaše osobne podatke, kao i vaša prava u vezi s vašim osobnim podatcima.

U ovoj Izjavi o zaštiti podataka možete saznati više o sljedećem:

 • GRUPA
 • KOJE PODATKE PRIKUPLJAMO?
 • MALOLJETNICI
 • KAKO UPOTREBLJAVAMO PRIKUPLJENE PODATKE?
 • MARKETING
 • S KIME DIJELIMO PODATKE?
 • MEĐUNARODNI PRIJENOS PODATAKA
 • TEHNOLOGIJE PRAĆENJA TREĆIH STRANA
 • USLUGE TREĆIH STRANA
 • ZADRŽAVANJE OSOBNIH PODATAKA
 • VAŠA PRAVA
 • KAKO ŠTITIMO VAŠE PODATKE
 • IZMJENE IZJAVE O ZAŠTITI PODATAKA
 • KAKO NAS KONTAKTIRATI

Preporučujemo vam da pažljivo pročitate Izjavu o zaštiti podataka i upotrebljavate je za donošenje informiranih odluka. Posjetom web-mjestima, mobilnim aplikacijama ili drugim internetskim objektima grupe Cityviews ili izradom računa putem naših Usluga ovime pristajete na Izjavu o zaštiti podataka.

Ako imate bilo kakva pitanja (ili komentare) u vezi s vašim podatcima ili ovom Izjavom o zašititi podataka, slobodno se obratite našem službeniku za zaštitu podataka na:

OBRAZAC

GRUPA

Grupa Cityviews uključuje sljedeća društva:

 • U slučaju igrača u Kanadi, Baytree Interactive Limited (69691), društvo registrirano u teritoriju Guernsey s registriranom adresom Ground Floor, Kingsway House, Havilland Street, St Peter Port, Guernsey, koje je ovlastilo i licencira Kahnawake Gaming Commission, broj licence: 00892 (izdana 16. veljače 2022.).
 • U slučaju igrača iz drugih dijelova svijeta, Baytree (Alderney) Limited (No. 2012), društvo registrirano u teritoriju Alderney s registriranom adresom La Corvee House, La Corvee, Alderney, GY93TQ, koje licencira Alderney Gambling Control Commission (AGCC) 15. prosinca 2020. Broj licence 155 C1;.
 • Koji su vlasnici i operateri web-mjesta kasina i sobe za poker te društava grupe.

KOJE PODATKE PRIKUPLJAMO?

Prikupljamo dvije vrste podataka od svojih Korisnika:

 • Osobni podatci

Prva vrsta podataka su podatci koji identificiraju ili mogu razumno identificirati osobu uz razuman napor („Osobni podatci”). Osobni podatci koji se prikupljaju mogu se sastojati od sljedećeg:

 • Podatci o registraciji: Kada izradite račun i registrirate se za upotrebu Usluga, od vas će se tražiti da nam dostavite određene podatke o sebi, kao što su, ali ne ograničavajući se na: kombinaciju vašeg korisničkog imena i lozinke za vaš račun, ime i prezime, adresu e-pošte, spol, podatke o rođenju, fizičku adresu, državu, broj osobne iskaznice, telefonski broj, zanimanje.
 • Službena osobna isprava: U određenim slučajevima morat ćete predočiti kopiju službene osobne isprave i dokaz o adresi kako biste mogli verificirati svoj identitet. Imajte na umu da su ti podatci potrebni za određene značajke naših Usluga.
 • Podatci o plaćanju: Kako biste mogli uživati u svim funkcijama Usluga (npr. postavljati uloge, provoditi kupnje, igrati na turnirima itd.), od vas će se prikupljati podatci o plaćanju, kao što su broj vaše kreditne kartice i podatci o bankovnom računu.
 • Dobrovoljni podatci: Također, prikupljamo podatke koje nam dobrovoljno dostavite. Na primjer, kada odgovarate na našu komunikaciju, komunicirate s nama putem e-pošte ili dijelite dodatne podatke o sebi putem upotrebe Usluga, kao što su značajka čavrljanja i unutar igara.
 • Podatci o uređaju: Prikupljamo određene vrste pojedinosti o povezivanju i podatke o vašem uređaju, softveru ili hardveru koji vas mogu identificirati, kao što su: jedinstveni identifikatori uređaja (npr. UDID, IMEI, MAC adresu), otisak prsta web-preglednika, IP adresa i podatci o geografskoj lokaciji.
 • Komunikacija: Snimamo ili pratimo komunikaciju kao što su poruke e-pošte, razgovori i telefonski pozivi u svrhu korisničke podrške, obuke i/ili u sigurnosne svrhe.
 • Društvene mreže: Kada se registrirate putem svojeg računa na društvenoj mreži (kao što je vaš Facebook račun) za upotrebu Usluga ili povezivanje vašeg računa za igranje s takvim računom, imat ćemo pristup osnovnim podatcima s vašeg računa na društvenim mrežama, kao što su vaše ime, datum rođenja, slika profila i popis prijatelja te podatci koje ste na tomu računu učinili javno dostupnima.
 • Osim toga, tijekom upotrebe Usluga, možda ćete se putem svoje društvene mreže moći koristiti funkcijom „Pozovi prijatelja” za upotrebu Usluga. Ako osoba prihvati vaš poziv, od nje možemo prikupiti osobne podatke kao što su: ime, adresa e-pošte, telefonski broj i datum rođenja. Upotrebljavat ćemo Osobne podatke u ovdje navedene svrhe i otkrivati takve podatke samo onim trećim stranama koje su navedene u ovoj Izjavi o zaštiti podataka.
 • Podatci koje prikupljamo od trećih strana: Prikupljamo Osobne podatke od pružatelja usluga trećih strana, kao što su podatci o vašoj kreditnoj povijesti od kreditnih agencija i drugi financijski podatci koji su relevantni za pružanje Usluga, kao i podatci koji se prikupljaju kako bi se potvrdio vaš identitet i spriječila prijevarna ili nezakonita aktivnost.
 • Podatci koji nisu osobni

Druga vrsta podataka su podatci koji nisu osobni i podatci na temelju kojih se ne može provesti identifikacija, a koji se odnose na Korisnika (ili Korisnike) i koji se mogu staviti na raspolaganje ili prikupiti upotrebom Usluga putem Korisnika („Podatci koji nisu osobni”).

Podatci koji nisu osobni koji se prikupljaju sastoje se od tehničkih podataka i agregiranih podataka o upotrebi, a mogu sadržavati, između ostalog, korisnikov operativni sustav, vrstu web-preglednika, razlučivost zaslona, preglednik i jezik tipkovnice, korisnikov „tijek klikova” i aktivnosti u okviru Usluga, razdoblje tijekom kojeg je korisnik posjetio Usluge i povezane vremenske oznake itd.

Kako bi se izbjegla sumnja, svi Podatci koji nisu osobni ili su povezani s bilo kojim Osobnim podatcima smatrat će se Osobnim podatcima sve dok takva veza ili poveznica postoji.

Vrste Podataka koji nisu osobni koje prikupljamo od vas ili o vama:

 • Tehničke informacije: Kako bismo poboljšali funkcionalnost Usluga i pružili vam bolje korisničko iskustvo, prikupljamo tehničke podatke koje prenosi vaš uređaj, uključujući određene podatke o softveru i hardveru (npr. vrstu web-preglednika i operativnog sustava koji vaš uređaj upotrebljava, jezičnu postavku, vrijeme pristupa i naziv domene web-mjesta s kojeg ste se povezali na Usluge itd.).
 • Podatci o igri: Bilježimo podatke o igri, uključujući, između ostalog, vaše uplate, oklade, bonuse, trajanje sesije igre i vaše visoke rezultate. Također, možemo dijeliti i objavljivati takve podatke putem bilo koje od naših Platformi.
 • Podatci o uređaju i vezi: Ako preuzmete Softver na svoj uređaj, možemo prikupljati podatke s određenog uređaja koji upotrebljavate u svrhu sigurnosti te otkrivanja i sprječavanja prijevare. Na primjer, možemo prikupljati podatke o drugom softveru koji se izvodi istovremeno sa Softverom kako bismo otkrili upotrebljavate li softver koji je povezan s prijevarnom aktivnošću (npr. roboti, zlonamjerni softver itd.) ili provjerili je li veza koju upotrebljavate uspostavljena uz VPN ili proxy.
 • Analitički podatci: Prikupljamo podatke o vašoj upotrebi Usluga, kao što su upotreba aplikacija, datoteke zapisnika, aktivnost korisnika (npr. pregledane stranice, količina vremena provedenog na određenim stranicama, internetsko pregledavanje, klikovi, radnje itd.), vremenske oznake, upozorenja itd. Ti se podatci prikupljaju, između ostalog, za otklanjanje pogrešaka i smetnji te u svrhu istraživanja i analize vaše upotrebe Usluga.
 • Anonimni podatci: Možemo anonimizirati ili deidentificirati podatke prikupljene putem Usluga ili na drugi način tako da vas nije moguće identificirati samo na temelju tih podataka. Naša upotreba i otkrivanje takvih agregiranih ili deidentificiranih podataka ne podliježe nikakvim ograničenjima u skladu s ovom Izjavom o zaštiti podataka i možemo ih otkrivati drugima bez ograničenja i u bilo koju svrhu, kao što je u svrhu oglašavanja ili marketinga.

 

MALOLJETNICI

Usluge nisu osmišljene ni predviđene za osobe mlađe od 18 godina ili osobe mlađe od dobi za mogućnost davanja zakonita pristanka u vezi s upotrebom Usluga bilo koje nadležnosti, ovisno o tome što je preče („Punoljetnost”). Ako niste navršili Punoljetnost, ne biste smjeli preuzimati niti upotrebljavati Usluge niti nam pružati bilo kakve Osobne podatke.

Zadržavamo pravo na pristup i provjeru svih osobnih podataka prikupljenih od vas. U slučaju da saznamo da je korisnik koji nije navršio Punoljetnost podijelio bilo kakve podatke, možemo odbaciti takve podatke. Ako imate razloga vjerovati da je maloljetnik s nama podijelio bilo kakve podatke, obratite nam se.

KAKO UPOTREBLJAVAMO PRIKUPLJENE PODATKE?

Vaše Osobne podatke upotrebljavamo u sljedeće svrhe:

 • Za postavljanje, upravljanje i ažuriranje računa.
 • Za pružanje i upravljanje Uslugama (kao što su klađenje i obrada plaćanja).
 • Kako bismo komunicirali s vama i obavještavali vas o najnovijim ažuriranjima naših Usluga i posebnih ponuda.
 • Za oglašavanje naših Usluga (više informacija nalazi se u nastavku pod „Marketing”), kao i za prikazivanje oglasa, uključujući bihevioralno oglašavanje.
 • Za provedbu analitičkih, statističkih i istraživačkih svrha kako bi se Usluge poboljšale i prilagodile vašim potrebama i interesima (kao što je sastavljanje zbirnih izvješća o upotrebi određenih značajki naših Usluga).
 • Za potrebe Upravljanja odnosima s klijentima te za podršku i rješavanje problema u vezi s Uslugama te za odgovaranje na vaše upite.
 • Kako bi nam se omogućio daljnji razvoj, prilagodba i poboljšanje Usluga na temelju uobičajenih postavki i namjena Korisnika.
 • Kako bismo vam pružili odgovorno okruženje za igranje.
 • Kako bismo komunicirali s vama i obradili sve vaše zahtjeve za ostvarivanje vaših Korisničkih prava.
 • Za identifikaciju i provjeru autentičnosti vašeg pristupa određenim značajkama Usluga.
 • Kako bi se otkrila i spriječila prijevarna i nezakonita aktivnost ili bilo koja druga vrsta aktivnosti koja može ugroziti ili negativno utjecati na integritet Usluga, uključujući utvrđivanje rizika povezanih s vašom aktivnošću u okviru naših Usluga.
 • Kako bismo istražili kršenja naših pravila i Korisničkog ugovora te proveli naša pravila i Korisnički ugovor.
 • Za istraživanje i rješavanje sporova u vezi s vašom upotrebom Usluga.
 • U skladu sa zakonima i regulacijama (kao što su propisi o Poznavanju klijenta („KYC”) i Sprječavanju pranja novca) ili kako to zahtijevaju druga državna tijela ili kako bi se postupilo u skladu sa sudskim pozivom ili sličnim pravnim postupkom ili kako bi se odgovorilo na vladin zahtjev.

 

MARKETING

Grupa će upotrebljavati vaše osobne podatke, kao što su vaše ime, kućna adresa, adresa e-pošte, telefonski broj itd., samostalno ili putem naših podizvođača trećih strana u svrhu pružanja promidžbenih materijala koji se odnose na Usluge te proizvode, usluge, web-mjesta i aplikacije, a koji se odnose na: (i) druga društva unutar Grupe; (ii) robne marke White Label ili (iii) poslovne partnere i povezana društva Grupe (zajedno: „Marketinške podružnice”), za koje vjerujemo da bi vas mogli zanimati.

Također, možemo dijeliti i otkrivati Osobne podatke s našim Marketinškim podružnicama u svrhu pružanja različitih marketinških ponuda, za koje mi ili naše Marketinške podružnice vjerujemo da su relevantne za vas. Naše Marketinške podružnice mogu upotrebljavati te osobne podatke za različite marketinške tehnike, kao što su izravna e-pošta, pošta, SMS i telefonske marketinške svrhe.

Svoje marketinške postavke možete ažurirati u svakom trenutku putem Službe za korisnike (ako je dostupna). Kada odlučite preuzeti Softver u skladu s našim Uslugama, softver za obavijesti također se može preuzeti na vaš uređaj. To nam omogućuje da vam šaljemo obavijesti o našim Uslugama izravno na vaš uređaj, na primjer, kako bismo vas obavijestili o novim značajkama, ažuriranjima, komunikacijama o uslugama, ponudama i promocijama.

Preuzimanjem takva Softvera pristajete na primanje obavijesti. Ako ne želite primati te obavijesti, morat ćete ručno deinstalirati softver za obavijesti sa svog uređaja (na primjer, klikom poveznice „Što je ovo” na obavijesti koju primite i slijedeći upute „Kako ukloniti” ili slijedeći primjenjive upute za „Postavke” i „Centar za obavijesti” za deinstalaciju na vašem Pristupnom uređaju).

U svakom trenutku možete odbiti primanje daljnjih marketinških ponuda od nas ili naših poslovnih partnera i Marketinških podružnica kontaktiranjem putem usluge Čavrljanje uživo. Imajte na umu da ćemo vam možda, čak i ako otkažete pretplatu na našu listu za slanje e-pošte, i dalje slati ažuriranja i obavijesti u vezi s uslugama.

S KIME DIJELIMO PODATKE?

Ne iznajmljujemo, prodajemo niti dijelimo vaše Osobne podatke s trećim stranama („Primatelji”), osim na način opisan u ovoj Izjavi o zaštiti podataka. Osobni podatci otkrivat će se Primateljima samo u mjeri u kojoj je to potrebno za određenu svrhu, kako je navedeno u ovoj Izjavi o zaštiti podataka.

Osobne podatke dijelimo s bilo kojim od sljedećih Primatelja:

 • Društvima White Label Brands, uključujući bilo kojeg pružatelja zamjenskih usluga koje robna marka White Label može angažirati za upravljanje robnim markama White Label (ako je primjenjivo).
 • Društva unutar Grupe i druga povezana društva.
 • Podizvođači i pružatelji usluga trećih strana, kao i njihovi podizvođači, koji, na primjer, uključuju (ali nisu ograničeni na) društva za računalstvo u oblaku, marketinške podružnice, usluge provjere identiteta i sprječavanja prijevara te druge verifikatore podataka.
 • Agencije za kreditno izvješćivanje.
 • Pružatelji platnih usluga, obrađivači platnih usluga i banke.
 • Bilo kojoj trećoj strani koja pruža usluge u vezi s radom ili promidžbom primjenjive robne Interne robne marke ili robnih marki White Label (ako je primjenjivo).
 • Bilo kojoj trećoj strani koja organizira izvanmrežne događaje ili turnire u ime ili u suradnji s bilo kojim od društava unutar Grupe.
 • Hotelima i zrakoplovnim kompanijama (na primjer, u kontekstu izvanmrežnih događaja i promocija).
 • Revizori, izvođači ili savjetnici bilo kojeg poslovnog procesa Grupe.
 • Bilo kojoj trećoj strani koja istražuje, otkriva ili sprječava prijevarne ili nezakonite aktivnosti (npr. državna tijela, policija, banke i druge istražne organizacije).
 • Tijela za izdavanje dozvola, državna i regulatorna tijela, u skladu s primjenjivim zakonima i propisima.
 • Potencijalni kupci ili ulagači u bilo kojem od društava unutar Grupe ili robne marke White Label (ako je primjenjivo) ili u slučaju korporativne transakcije (npr. prodaja značajnog dijela našeg poslovanja, spajanje, reorganizacija, stečaj, konsolidacija ili prodaja imovine ili prijenos u njihovu radu) u odnosu na bilo koje društvo unutar Grupe (u tomu slučaju društvo preuzimatelj ili primatelj preuzimaju prava i obveze kako je opisano u ovoj Izjavi o zaštiti podataka).

Uz svrhe navedene u ovoj Izjavi o zaštiti podataka, s tim Primateljima dijelimo Osobne podatke u bilo koju od sljedećih svrha:

 • Pohranjivanje takvih podataka u naše ime, na primjer, upotrebom pružatelja usluga računalstva u oblaku.
 • Obrada takvih podataka kako bi nam se pomoglo u našem poslovanju (npr. obrada uplata i vaših uloga, provjera vašeg pristupa, revizija našeg poslovanja, otkrivanje i sprječavanje prijevarnih ili nezakonitih aktivnosti itd.).;
 • Provedba istraživanja, tehničke dijagnostike ili analitike.
 • Komuniciranje ciljanog oglašavanja, kao i promotivnih i informativnih materijala, u skladu s našom marketinškom politikom (pogledajte u nastavku pod „Marketing”).
 • Kada god u dobroj vjeri vjerujemo da je otkrivanje potrebno za zaštitu naših prava ili pravnih zahtjeva, provedbu naših pravila (uključujući naš Korisnički ugovor i Izjavu o zaštiti podataka), zaštitu vaše sigurnosti ili sigurnosti drugih, kao i za istraživanje ili sprječavanje bilo kakve prijevare, zbog sigurnosnih razloga ili kako nam se pomoglo s bilo kojim drugim povezanim tehničkim problemom.

PRIJENOS PODATAKA

Budući da poslujemo na globalnoj razini, možda će biti potrebno prenijeti vaše Osobne podatke u države izvan Europske unije. Zaštita podataka i drugi zakoni tih država možda nisu tako sveobuhvatni kao u Europskoj uniji.

Nastojimo osigurati da vaši Osobni podatci budu zaštićeni u skladu s našom Izjavom o zaštiti podataka, ugovornim sredstvima (kao što je upotreba ugovornih klauzula koje su odobrili relevantni regulatori za prijenos podataka) ili drugim sredstvima (kao što je osiguravanje da nadležnost nameće odgovarajuće zaštitne mjere za zaštitu podataka).

Ako smatrate da se s vašom zaštitom privatnosti nije postupalo u skladu s našom Izjavom ili ako je bilo koja osoba pokušala zloupotrijebiti Usluge ili se ponašala na neprimjeren način, obratite nam se izravno putem usluge Čavrljanje uživo.

TEHNOLOGIJE PRAĆENJA TREĆIH STRANA

Kada posjetite naše Usluge ili im pristupite (na primjer, kada posjetite naša web-mjesta), upotrebljavamo (i ovlašćujemo treće strane za upotrebu) web-pratilice, kolačiće, piksele, skripte, oznake i druge tehnologije („Tehnologije praćenja”).

Tehnologije praćenja omogućuju nam automatsko prikupljanje podataka o vama i vašem ponašanju na mreži, kao i o vašem uređaju (na primjer, vašem računalu ili mobilnom uređaju), u različite svrhe, na primjer, kako bismo poboljšali vašu navigaciju na našim Uslugama, unaprijedili performanse naših Usluga i prilagodili vaše iskustvo na našim Uslugama. Te podatke upotrebljavamo i za prikupljanje statističkih podataka o upotrebi naših Usluga, provedbu analitike, isporuku sadržaja koji je prilagođen vašim interesima i pružanje uslugama našim Korisnicima, oglašivačima, izdavačima, klijentima i partnerima.

Također, dopuštamo trećim stranama da prikupljaju podatke o vama putem Tehnologija praćenja. Više informacija o tome potražite u našim Pravilima o kolačićima .

USLUGE TREĆIH STRANA

Tijekom upotrebe Usluga možete naići na poveznice na web-mjesta, usluge ili aplikacije trećih strana. Imajte na umu da se ova Izjava o zaštiti podataka ne odnosi na web-mjesta, usluge ni aplikacije trećih strana, čak i ako su dostupne ili se mogu preuzeti ili na drugi način distribuirati putem Usluga.

Imajte na umu da su takva web-mjesta, usluge ili aplikacije trećih strana neovisni o Grupi. Ne preuzimamo nikakvu odgovornost u vezi s pitanjima privatnosti ni bilo kojim drugim pravnim pitanjem u vezi s takvim web-mjestima i/ili uslugama trećih strana. Preporučujemo vam da pažljivo pročitate pravila o zaštiti podataka i uvjete upotrebe takvih web-mjesta i/ili usluga trećih strana jer će se njihovi uvjeti, a ne naši, primjenjivati na bilo koju vašu interakciju s takvim trećim stranama.

Uvijek biste morali pažljivo pregledati njihove postupke zaštite privatnosti prije davanja Osobnih podataka takvim trećim stranama.

Svjesno i dobrovoljno preuzimate sve rizike upotrebe web-mjesta, usluga ili aplikacija trećih strana. Slažete se s time da nećemo snositi nikakvu odgovornost u vezi s takvim web-mjestima trećih strana ni vašom upotrebom njih.

ZADRŽAVANJE OSOBNIH PODATAKA

Ako ste se registrirali s računom putem naših Usluga, Grupa će zadržati vaše osobne podatke tijekom razdoblja u kojem je vaš račun aktivan. Osim toga, Grupa će zadržati vaše osobne podatke tijekom dodatnih razdoblja kako bi se Grupi omogućilo da ispuni svoje zakonske obveze u skladu s primjenjivim zakonima ili propisima, kao što su primjenjivi propisi o igrama na sreću, propisi o Poznavanju klijenata i o Sprječavanju pranja novca.

Osim toga, Grupa može zadržati vaše Osobne podatke na dulja razdoblja, pod uvjetom da je zadržavanje takvih podataka potrebno za legitimne interese Grupe, kao što su sprječavanje prijevara i vođenje evidencije.

Ako zbog bilo kojeg razloga želite izbrisati svoje osobne podatke, pošaljite nam poruku e-pošte na [email protected], a mi ćemo uložiti razumne napore kako bismo odgovorili na vaš zahtjev.

VAŠA PRAVA

U svakom nam se trenutku možete obratiti e-poštom i zatražiti:

 1. Pristup ili brisanje svih Osobnih podataka koji se odnose na vas.
 2. Izmjenu ili ažuriranje svih Osobnih podataka koji se odnose na vas (na primjer, ako smatrate da su vaši Osobni podatci netočni, možete zatražiti da ih se ispravi ili izbriše). Imajte na umu da možete zatražiti da ispravimo pogreške u vezi s vašim Osobnim podatcima (osim u slučajevima kada se podatci moraju čuvati u izvornom obliku u skladu sa svim primjenjivim zakonima i propisima).
 3. Ograničavanje ili prestanak daljnje upotrebe vaših Osobnih podataka.
 4. Pružanje Osobnih podataka koje ste nam dobrovoljno dali u strojno čitljivu obliku.

Imajte na umu da ta prava nisu apsolutna i da zahtjevi podliježu svim primjenjivim zakonskim zahtjevima, uključujući propise o igrama na sreću te druge pravne i etičke obveze izvješćivanja ili zadržavanja dokumenata. Također, možemo ispraviti, dopuniti ili ukloniti nepotpune ili netočne podatke u bilo kojem trenutku i prema vlastitu nahođenju, u skladu s našim internim pravilima.

KAKO ŠTITIMO VAŠE PODATKE

Postupamo krajnje pažljivo u okviru provedbe i održavanja sigurnosti Usluga i vaših podataka. Uspostavili smo odgovarajuće fizičke i tehnološke zaštitne mjere kako bismo spriječili neovlašten pristup, održali sigurnost podataka i pravilno upotrebljavali podatke koje prikupljamo na mreži. Te se zaštitne mjere razlikuju ovisno o osjetljivosti podataka koje prikupljamo i pohranjujemo.

Primjenjujemo standardne postupke i kontrole u industriji kako bismo osigurali sigurnost podataka naših korisnika, kao što su:

 • Sigurna mrežna topologija, koja uključuje sprječavanje upada i sustave vatrozida.
 • Šifrirana komunikacija.
 • Provjera autentičnosti i kontrola pristupa.
 • Vanjski i unutarnji revizijski testovi itd.

Iako poduzimamo razumne korake za zaštitu podataka, ne možemo biti odgovorni za djela onih koji stječu neovlašten pristup ili zloupotrebljavaju Usluge niti jamčimo, izričito, implicitno ni na bilo koji drugi način, da ćemo spriječiti takav pristup.

IZMJENE IZJAVE O ZAŠTITI PODATAKA

Zadržavamo pravo na izmjenu ove Izjave o zaštiti podataka u svakom trenutku, zbog čega vas pozivamo da često posjećujete ovu stranicu. Pružit ćemo obavijest o značajnim promjenama ove Izjave o zaštiti podataka u vezi s Uslugama i/ili ćemo vam poslati poruku e-pošte u vezi s takvim promjenama na adresu e-pošte koju ste dobrovoljno naveli. Takve značajne promjene stupit će na snagu sedam (7) dana nakon što je takva obavijest dostavljena na bilo koju od gore navedenih metoda. U protivnom, sve ostale izmjene ove Izjave o zaštiti podataka stupaju na snagu na navedeni datum naziva „Posljednja izmjena”, a vaša daljnja upotreba Usluga nakon datuma Posljednja izmjena predstavljat će prihvaćanje tih promjena i pristanak na njih.

KAKO NAS KONTAKTIRATI

Ako imate bilo kakva općenita pitanja o Uslugama ili podatcima koje prikupljamo o vama i načinu na koji ih upotrebljavamo, obratite nam se putem funkcije čavrljanja na našoj stranici za kontakt.

Potrudit ćemo se odgovoriti u razumnom roku. Slobodno nam se obratite u bilo kojem trenutku. Ako niste zadovoljni našim odgovorom, možete se obratiti nadležnom nadzornom tijelu za zaštitu podataka.

Ured tijela za zaštitu podataka (ODPA)
St Martin’s House, Le Bordage,
St. Peter Port, Guernsey, GY1 1BR 

Jezici

×

Molimo vas da omogućite kolačiće (cookies) kako biste se uspješno registrirali i prijavili na web-stranice.