Tervetuloa Mummys Gold Casino. Hyödynnä tervetulobonus
500€ ilmaiseksi
Pelaa nyt

Top pelit

Neteller


SunTide SunTide

Mummys Gold är dedikerade för att tillhandla hålla dig med trygga, säkra och pålitliga banköverföringar och omedelbara utbetalningar. Vi erbjuder en stor variation av överföringsmetoder online vilket inkluderar Neteller. Neteller har funnits sedan 1999 och ger en säker onlineservice när det gäller överföring av pengar. Det är ett offentligt registrerat företag på London AIM börsen. Att använda Neteller är som att ha din egen online-plånbok. Du kan sätta in pengar, göra uttag och föra över pengarna direkt till ditt Mummys Gold -konto enkelt och bekymmersfritt. Allt kunderna behöver göra är att skriva in sitt Neteller konto- ID och det belopp man vill överföra från sitt Neteller- konto. Kontoinformation behöver endast anges en gång på Neteller.com och sedan är det bara att följa dessa enkla steg för att kunna göra snabba och säkra överföringar.

 

När det gäller att sätta in pengar ger Neteller dig en stor variation av olika sätt att göra detta på. Möjligheterna är olika beroende på vilket land du bor i och inkluderar kreditkort, onlinecheck, instacash, banköverföring, internetbank och ATM- kort, var och ett med sina olika fördelar. Dessa inkluderar:

• Kreditkort – du kommer att ha omedelbar tillgång till ditt kapital och betalningar sker i realtid

• Online Check – överföringar av pengar från ditt bankkonto till ditt Neteller- konto sker inom 4-5 arbetsdagar

• InstaCash – pengar kan sättas in så fort ditt bankkonto är verifierat. I många fall sker detta omedelbart. Så fort instaCash är tillgängligt för dig får du tillgång till upp till €750. InstaCash- gränsen höjs allt eftersom transaktionerna blir flera.

• Banköverföringar – detta tillåter dig att göra stora överföringar till ditt Neteller- konto. Överföringar kan ta upp till 2 arbetsdagar innan de syns på ditt Neteller- konto.

• Internetbank – detta är tillgängligt I Storbritannien, Nederländerna, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Norge, Spanien, Sverige och Turkiet. Pengarna kommer att synas på ditt Neteller- konto inom 2-4 arbetsdagar.

• ATM – om ditt kort kör med Pulse/Star nätverket kan du omedelbart överföra pengar från ditt Neteller ATM kort till ditt Neteller- konto.

För att registrera ett Neteller- konto eller ett Neteller InstaCASH- konto, klicka här.
Tillbaka

 

Kieli

×

Vennligst aktiver informasjonskapsler for å registrere deg og logge inn på siden.